Оператори "Єдиної ветеранської лінії" отримали майже сотню дзвінків

Сервіс запущено 20 березня командою Мінветеранів спільно з Червоний Хрест України у тестовому режимі для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти. На спеціальний телефонний номер 0 800 505 217 у перший день роботи з 8:00 до 20:00 надійшло 43 дзвінки, а станом на поточний час лише за сім годин роботи – 44 дзвінки.

????Звернення надходили від ветеранів та членів їхніх сімей, осіб з інвалідністю внаслідок війни та родин полеглих Захисників і Захисниць України. Найбільше дзвінків було з Київщини, Рівненщини, Полтавщини, Івано-Франківщини, а також із міста Київ.

????Кваліфіковані фахівці “Єдиної ветеранської лінії” надали усім запитувачам вичерпні консультації та роз'яснення щодо нагальних ветеранських питань. Зокрема, з надання статусів, психосоціальної підтримки, освіти та працевлаштування, забезпечення житлом, правової та фінансової допомоги.

????Працює "Єдина ветеранська лінія" щодня з 08:00 до 20:00. У період тестового режиму також збираються пропозиції та зауваження до роботи сервісу, аби визначити обʼєктивне навантаження та оперативно вживати заходи для поліпшення ефективності роботи “лінії”.

????Дзвінки на “Єдину ветеранську лінію” 0 800 505 217 є безоплатними. Тож звертайтеся, ваша думка є важливою!