Оголошення про перейменування вул. Раскової Марини у с. Шолохове

Шановні мешканці Шолоховського старостинського округу

Покровської міської ради Дніпропетровської області!

 

   У відповідності до Закону України "Про  засудження комуністичного та  націонал-соціалістичного (нацистського)  тоталітарних режимів в Україні  та  заборону   пропаганди їхньої  символіки" всі об'єкти топоніміки, в назвах яких  містяться елементи комуністичної символіки повинні бути  перейменовані.

   Під дію цього Закону  підпало назва вулиці Раскової М. у с.Шолохове, виходячи з цього, міським  головою   підписано розпорядження від 30.08.2021 №195-р "Про  організаційні  заходи щодо перейменування деяких  об'єктів топоніміки в межах Покровської міської територіальної громади Дніпропетровської області".

   У відповідності до цього  розпорядження, з метою  залучення до  обговорення цього  питання громадськості Шолоховського старостинського округу, відбору  пропозицій по  перейменуванню оголошується громадське обговорення,  збір  пропозицій по  перейменуванню  вулиці. 

    Пропозиції просимо   надсилати  в письмовій  формі на  адресу: 53300, м.Покров,  вул.Центральна, 48, виконком міської ради та через електронне звернення,  приєднаного до офіційного веб-сайту Покровської міської ради https://pkrv.dp.gov.ua/form-citizens-appeal або в усній формі  за  адресою с.Шолохове, вул. Центральна, буд.14. 

 

   Після  закінчення терміну обговорення робочою групою будуть проаналізовані всі пропозиції та відібрані ті, що знайшли найбільшу  підтримку  і передані  на  розгляд міської ради.

   Тож, запрошуємо до обговорення мешканців Шолоховського старостинського округу.   

 

Голова робочої групи 

щодо упорядкування об'єктів топоніміки

в межах Покровської міської територіальної громади

Дніпропетровської області 

Курасов С.С.