Одне селище – спільні проблеми

одне селище – спільні проблеми. Зображення 1

Минулої суботи міський голова провів зустріч з жителями центральної частини селища Чортомлик. У відкритому спілкуванні говорили не тільки про наявні проблеми, окремо зупинилися на стані виконання раніше піднятих питань.

Друга зустріч, як і попередня, вирізнялася активністю мешканців. У селищному клубі «Мрія» тривала конструктивна розмова, адже, хто, як не жителі, можуть вказати як на недопрацювання, так і позитивні зрушення. Під час діалогу можна було почути і те, й інше.
Спільними для селища є питання перебоїв в електромережі, зовнішнього освітлення, стихійних сміттєзвалищ, доріг, проведення відновлювальних робіт після планових ремонтів, пільгових перевезень. Людей цікавили не тільки комунальні проблеми, говорили про роботу професійно-технічного училища, можливостях щодо проходження практики, працевлаштування його учнів. Присутні на зустрічі керівники комунальних підприємств зазначали, що існує взаємозв’язок з учбовим закладом, випускники залишаються трудитися там, де ще вчора засвоювали ази професії. Інформаційне роз’яснення стосовно інших піднятих тем надавали й спеціалісти управління праці та соціального захисту населення.
Головний акцент робився на результативності діяльності служб. На цьому наголошував Олександр Шаповал, даючи конкретні доручення керівникам щодо відновлення водопостачання у одному з дворів по вулиці Красіна, освітлення на вулиці Дзержинського, Молодогвардійській, прибирання сміття на Тепличній, за автобусними зупинками. Усі скарги людей було зафіксовано, проаналізовано стан виконання попередніх звернень. Вирішення поставлених завдань взято під особистий контроль міського голови.
Прес-служба міського голови.