“Обирай ти, а не за тебе”, – в Покрові надає консультації центр рекрутингу української армії.

Центри рекрутингу – це проєкт Міністерства оборони, створений за підтримки органів місцевої влади і місцевого самоврядування для спрощення процесу добровільного приєднання до війська. Цивільні люди можуть звернутися туди з будь-якими питаннями, що стосуються рекрутингу до таких само цивільних рекрутерів/ок. А саме, підібрати військову посаду з огляду на цивільний досвід та освіту людини, знайти бажаний підрозділ та налагодити комунікацію з його представниками/цями. Також рекрутери/ки здійснюють постійний супровід рекрута/ки до моменту приєднання до підрозділу.

В центри рекрутингу можна звернутись анонімно, за бажання не показуючи жодних документів. Також ці цивільні установи не уповноважені видавати повістки, їхня функція – надання інформаційно-консультативних послуг та супровід у приєднанні до військового підрозділу на бажану посаду.

Якщо центр рекрутингу знаходиться не у вашому місті, можливо також поспілкуватися з рекрутерами/ками по телефону: +380630588510 (WhatsApp, Telegram та Viber).