Обласний депутат зустрілася з виборцями

обласний депутат зустрілася з виборцями. Зображення 1
У свій черговий приїзд до Покрова депутат облради, помічник народного депутата України Андрія Шипка Марина Петросянц прозвітувала про виконану роботу й поділилася планами на майбутнє.


Зустрічі пройшли на базі загальноосвітніх закладів №6, 9, НВК№1. Виборці очікували на конструктивізм розмови, тож Марина Петросянц розпочала з конкретних кроків, детально зупинилася на результатах. Підкреслила, що ініційовані міським головою Олександром Шаповалом проекти розвитку завдяки спільним зусиллям отримують практичне втілення. Вперше за останні десять років з депутатського сприяння можна говорити про зрушення у вирішенні актуальних питань міста, це – ремонт і реконструкції об’єктів комунальної, соціальної сфер.
Говорячи про діяльність депутатської команди, зупинилася на питаннях, котрі постають особливо актуально. Серед таких проблема 8 споруди, котра не знімається з черги денної народного депутата Андрія Шипка.
Окремо говорилося про плани на майбутнє. Завершуючи зустріч Марина Петросянц підкреслила, що подальша робота незмінно триватиме у форматі тісної співпраці, буде направлена на вирішення проблем виборців.
Прес-служба міського голови.