Обговорювали практичне використання програмного комплексу «Соціальна громада»

Нині, а особливо в умовах карантину, актуальним є розширення можливості надання адміністративних послуг із застосуванням електронних сервісів.

З метою надання мешканцям нашої громади якісних адміністративних послуг соціального характеру Центр надання адміністративних послуг та управління праці та соціального захисту населення  було підключено до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада».

Цей клієнт-серверний WEB-додаток дозволяє опрацьовувати документи в електронному вигляді, що значно скорочує час прийняття рішень. А також на місці здійснити всі дії, пов’язані з подачею заяви на призначення державних соціальних допомог, субсидій, пільг.

Саме про практичне використання програмного комплексу «Соціальна громада» для надання адміністративних послуг соціального характеру йшла мова під час ZOOM- конференції, організованою Дніпропетровською обласною адміністрацією для надавачів послуг.

До її роботи активно долучилися адміністратори ЦНАПу та спеціалісти УП та СЗН міста Покров. Фахівці отримали актуальну інформацію, почули відповіді на свої питання та обмінялися досвідом з колегами.

Прес-служба міського голови.

 

.