Обговорювали поточні справи

обговорювали поточні справи. Зображення 1
16 січня відбулася щотижнева оперативна нарада при міському голові, де керівники управлінь міськвиконкому, підприємств, організацій та установ міста звітували про зроблене.
У навчальних закладах та центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів (донедавна профтехучилище)учні приступили до занять ІІ семестру. Ситуація із відвідуваністю та рівнем захворюваності буде знаходитися під постійним моніторингом. Стартував другий етап Всеукраїнських предметних олімпіад. В суботу школярі Покрова брали участь в обласній олімпіаді з історії, результати з якої ще не оприлюднені. Також розпочався відбірковий тур обласного конкурсу «Вчитель року» з інформатики, біології та початкових класів, до якого долучилися наші педагоги.


Протягом минулого тижня у пологовому будинку народилося шестеро немовлят, а Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2400 чоловік.
У центрі зайнятості відбулося 10 профорієнтаційних заходів для безробітних. В управління праці та соціального захисту звернулося 783 мешканця міста, фахівці брали участь у виїзних засіданнях комісії з легалізації робочих місць.
За звітний період рятувальникам довелося гасити 3 пожежі, усі вони сталися через людський фактор – необережне поводження з вогнем у побуті.
Техніка комунальних підприємств працювала на розчищенні снігу. ЖЕО виконало 69 заявок по холодній воді та 114 по каналізації. Міськводоканал – 36 по каналізації та 11 водопровідних. У штатному режимі працювала «Саночистка». «Добробут» усі зусилля спрямував на прибирання територій від снігу.
Попри це у міського голови були зауваження до комунальників з приводу очищення від снігу вулично-дорожної мережі та тротуарів. Також наголошувалося на посилені з боку правоохоронців контролю за дотриманням правил дорожнього руху, зокрема проїзду та паркування в недозволених місцях. 
Прес-служба міського голови.