Низький уклін Вам, сіячі розумного, доброго, вічного!


Шановні працівники освітянської ниви! Абсолютно справедливо називають Вас творцями душ людських. Адже саме Ви вчите розуміти світ, робити його кращим. Крок за кроком, як з-під пензля великого майстра, крізь Ваші серця, з Ваших рук виходить особистість і саме від Вас, у великій мірі, залежить майбутнє держави.
Освітяни нашого міста – це понад 1000 кваліфікованих педагогів, серед яких майже половина мають вищу та першу кваліфікаційну категорію, більше 300 відзначені міськими та відомчими нагородами. Нам є чим пишатися! Наші педагоги в 2016 році зайняли почесні місця в обласних етапах Всеукраїнських конкурсів «Учитель року» , ініціюють участь молодого покоління м. Покров у низці інноваційних проектів різних рівнів. Беруть участь у конкурсах: «Школа сталого розвитку», «Школа – мій рідний дім», «Енергоефективна школа», налагоджено співпрацю з учнями та колегами по всій Україні.
Виховання молодого покоління — величезна відповідальність і нелегка праця, що заслуговує великої поваги. Ваші зусилля можна з повним правом назвати інвестиціями в майбутнє, адже від сьогоднішніх школярів завтра залежатимуть стабільність і процвітання нашого міста, країни.
Від щирого серця бажаю, щоб Ваше міцне здоров’я стало підґрунтям для щоденних творчих здобутків, а кожен урок став шедевром педагогічної майстерності. Нехай засіяні Вами лани заколосяться щедрим врожаєм, а зерна Вашої турботи проростуть глибокою вдячністю, шаною, любов’ю вихованців, щастям, радістю, затишком і благополуччям родини. Від імені всіх Ваших учнів висловлюю Вам глибоку вдячність за працю, самовідданість і талант.

Зі святом Вас, любі наші вчителі!

З повагою до кожного з Вас
міський голова Олександр Шаповал.