Новорічний настрій крокує Покровом

Місто готується зустріти Новий рік і цими днями в усіх куточках Покрова проходили святкові заходи, підготовлені відділом культури міськвиконкому, які охоче відвідували городяни. Не став винятком і старостинський округ. Епіцентром новорічного настрою став клуб селища Шолохове.

13 грудня старт веселощам дали традиційні Андріївські вечорниці. Спеціально для свят тут прикрасили фойє та світлицю, встановили яскраві фотозони, біля яких із задоволенням фотографувалися діти та дорослі.

А 19 грудня в клубі одночасно відзначили день Святого Миколая й урочисто відкрили головну новорічну ялинку селища. Гостей свята чекали різноманітні ігри, конкурси та пісні, а також солодощі для наймолодшим.

Ще одним яскравим новорічним моментом став подарунок від Дитячої школи мистецтв Покрова. 23 грудня для місцевих дітлахів юні артисти показали виставу “Новорічні пригоди Смаколиків”. Малеча заінтриговано спостерігали за тим, як герої намагалися врятувати символ нового 2020 року - Мишеня, яке ніяк не хотів відпускати ображений Супер Кіт. Актори порадували не лише своєю грою, але і яскравими костюмами та веселими піснями, які вони адаптували під музику популярних сучасних виконавців. Оплесками дітвора зустрічала й Діда Мороза зі Снігуронькою та фотографувалася з артистами.

І вже 25 грудня на дорослих і малих чекала новорічна концертно-розважальна програма “Зиму разом зустрічаємо”, участь у якій взяли місцеві артисти і колективи.

Не оминув новорічний вихор і селище Перевізькі Хутори. 19 грудня у місцевому клубі організували святкову програму "Миколайчики". Дітлахів також чекали розваги та солодкі подарунки, що викликало у них справжнє захоплення.

Святкова ейфорія охопила дійсно все місто і численні заходи додали городянам гарного передноворічного настрою та позитивних емоцій.

Прес-служба міського голови.