Новорічна казка  має бути для всіх

У  дні новорічно-різдвяних свят кожен чекає на диво. І чи найбільше діти, які в силу різних обставин потребують особливої уваги та турботи.

За доброю традицією у Покрові дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей з інвалідністю запросили на театралізоване дійство, де на них чекав приємний сюрприз.

Поринути у справжню казкову атмосферу їм допомогли вихованці Дитячої  школи мистецтв, які спільно з відділом культури міськвиконкому  підготували  новорічну авторську  казку.

19 юних акторів  з  театрального  колективу «Сюрприз»  майстерно відіграли  “Фантастичні пригоди Смаколиків та їх друзів”. За допомогою сучасних світлових технологій, яскравих декорацій та драйвових музичних номерів глядачі занурились у неймовірну історію, де добро обов'язково перемагає зло.

Гарні костюми, динамічний сюжет та емоційна гра артистів викликали жвавий інтерес  та  бурхливі оплески  глядачів.

Вистави тривали по кілька разів на день з 22 по 24 грудня. Щоразу гостей зустрічали фахівці Служби у справах дітей міськвиконкому та Центру соціальних служб, які опікуються  дітьми та родинами цих категорій.

Крім  чудової вистави на дітей чекав ще один приємний сюрприз – солодкі пакунки від міського голови Олександра Шаповала.

Зимові свята в розпалі! Нехай у всіх малюків здійснюються найчарівніші мрії та заповітні бажання!

Прес-служба міського голови.