Нові перемоги маленьких покровчан

Талановита команда Гімназії №4 не зупиняється у творчих пошуках, беручи все нову і нову висоту. Разом з дітьми педагоги започатковують цікаві ініціативи, проводять патріотичні акції. Колектив у постійному пошуку задля всебічного розвитку малечі. Своїми напрацюваннями діляться з широким загалом, беручи участь у мистецьких конкурсах та завойовуючи призові місця. Гімназисти підкорюють серця поважного журі своїми талантами, професійною підготовкою та креативним підходом.

Третє місце у міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв «Яскраві кольори осені» зайняли учні другого класу, класний керівник Вікторія Оніщенко. Діти з викладачем підготували танок «Український ярмарок».

Золото міжнародного багатожанрового двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв "Італійська симфонія 2023" (міжнародний проєкт Україна-Італія), здобула другокласниця Аня Оніщенко. Вона представила танцювальну композицію «східна красуня».

Вітаємо дітей та колектив школи з перемогами та бажаємо не зупинятися на досягнутому, підкорювати мистецький світ своїми талантами.

Прес-служба міського голови.