Незалежність доводимо щодня

 

Сьогодні ми відзначаємо 32-у річницю проголошення Незалежності України.

Нині, як і багато століть поспіль, Україна виборює своє право на незалежність зброєю, тому це свято має дуже вагоме значення для всіх українців.

 

Незалежність доводимо щодня. Щодня, з новою силою наш народ доводить незалежність держави як найвищу цінність, а наші захисники боронять її цінною власного життя. Щодня, кожен на своєму місці робить все можливе задля того, аби наблизити Перемогу.

 

Обласна акція "Підтримай захисника Незалежності" згуртувала дітей та дорослих Дніпропетровщини. Освітянська родина Покрова теж активно долучилась до участі.

Маленькі покровчани власноруч створювали обереги для захисників нашої держави. Різноманітні вироби у національній кольоровій символіці отримали наші військові. 

 

Обереги, зроблені з щирим серцем та великою любов’ю дитячими руками, викликали щирі емоції та найтепліші почуття у воїнів. Вони неодмінно зігріватимуть їх серця та нагадуватимуть про підтримку та тепло рідного дому.

 

Заклади культури міста з нагоди державного свята підготували онлайн-заходи. Представлені виступи дітей та дорослих зворушували. Тематичні віршовані й пісенні виступи, виставки малюнків, викликали патріотичні почуття та хвилювання до сліз... Адже де б ми не були, зачувши рідне слово, відчуваємо поклик та неймовірну любов до рідної землі.

 

Бути гідними своїх предків, поважати свій народ, культуру, нашу мелодійну мову, берегти волю і незалежність України - головні меседжі, що звучать сьогодні.

Світло завжди переможе темряву!

Ми сильна та горда нація. Ми - українці!

Прес-служба міського голови.