Не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 1
Поважний ювілей шанованої організації, котра залишається найчисельнішою та найактивнішою. Вона розпочинала свій шлях у 1987 році, часи перебудови, розпаду країни, через десятиліття пронісши головну ідею ветеранського братерства: пам’ятати й зберігати свою історію. У визначний день ветеранська спільнота згадувала етапи свого становлення, приймаючи поздоровлення й слова безмежної подяки.
На святковому вечорі, організованому за безпосереднього сприяння міського голови Олександра Шаповала, зустрілися ті, хто стояв у витоків створення ради, незмінно залишаючись вірним своїй справі.

Сьогодні вона об’єднує ветеранів провідних підприємств та організацій міста, складаючись з первинних ланок. Тридцятирічна історія ветеранського руху продовжується, а розпочинали її у 87-му. Тоді ветеранів війни, праці повела за собою Єлизавета Василенко, згодом – Георгій Ліпатов, їх згадували присутні, розглядаючи світлини, що ілюстрували успішну діяльність.
Вона з роками лише укріплюється, на чому наголошувала заступник міського голови Наталія Бондаренко, передаючи найкращі побажання від Олександра Шаповала, який через термінове відрядження не зміг особисто привітати ветеранську спільноту. Підкреслюючи непохитність позиції ради у питаннях історичної правди, військово-патріотичного виховання молоді, вручила Подяки активістам ветеранського руху та людям, які співпрацюють з організацією, допомагаючи у добрих справах та починаннях.

Поздоровляв присутніх з визначною подією і голова правління ПАТ «ОГЗК», депутат облради Сергій Шуваєв,зазначаючи, що комбінат стоїть на засадах підтримки ветеранського руху. Те, що рада залишається для всіх прикладом єдності, стверджували керівники соціальних установ міста, які теж цього дня були поряд з ювілярами. І прикладом дієвості. Організація не стоїть осторонь громадського життя, зустрічається з молоддю, веде історичний літопис міста, а хор ветеранів, переможець обласних та всеукраїнських конкурсів, став візитною карткою Покрова.

-Така плідна робота була б неможливою без всебічної підтримки міської влади, розуміння підприємств та організацій, - підкреслив голова Микола Баршунін.
Рада живе, будуючи нові плани, реалізовуючи задумане. На ювілейному вечорі ветерани говорили про перспективи, отримували подарунки від міської влади, ПАТ «ОГЗК» і, звичайно ж, поринали у спогади, які об’єднують людей, котрі мають спільну історію, залишаючись однодумцями у сьогоденні.
Прес-служба міського голови.

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 2

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 3

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 4

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 5

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 6

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 7

не змінюючи позицій:міська рада ветеранів відзначила тридцятиріччя від дня заснування. Зображення 8