Наші зв'язківці підкорюють чемпіонати дорослої категорії

Вихованці Будинку творчості, Почесного громадянина Миколи Голуба, підвищують спортивну кваліфікацію. Вже у 2020-му спортсмени вирішили позмагатися з досвідченими зв'язківцями і отримали перемоги.

Покровчани знову довели, що немає нічого неможливого, коли є бажання вдосконалюватися та йти до мети. Мета наших спортсменів — лідерство у радіоефірі та нові знання, що допомагають відкривати радіосвіти. Стипендіати міського голови, наші зв'язківці, доводять це на практиці.

Цього разу юніори вирішили взяти участь у змаганнях дорослої категорії і отримали перемоги. Здобули срібло у чемпіонаті України телеграфом, друге місце у турнірі — телетайпом та увійшли до десятки найсильніших у чемпіонаті України, що проходив телефоном.

Абсолютне лідерство здобули і в юніорських заліках цих змагань та зимовому Міні-Тесті ЮТ. Приємно, що разом з Миколою Коробкою, Іллею Рабольтом, виступав і випускник колективної, відомий зв'язківець Олександр Кормаков. Відмінні результати показали Арсеній Скворцов, Іван Кучеренко, Катерина Могилевець, причому Катя виконала норматив кандидата у майстри спорту.

Такі результати перших місяців 2020 року, попереду у команди нові змагання і нові плани.

Прес-служба міського голови.