Налаштовані на життя

налаштовані на життя. Зображення 1
Тепла весняна погода сприяє не тільки активним роботам з благоустрою міста, а й проведенню змістовного дозвілля. Ініціативи, впроваджені минулого року, довели свою затребуваність та актуальність, охоплюють як маленьких містян, так і літніх людей, які мають можливість відпочивати душею та підтримувати фізичну форму. 2018 рік, який у Покрові оголошено Роком ветерана, продовжив розпочате.

 З настанням тепла улюблені усіма танцювальні "Зустрічі біля фонтану" "вийшли" з приміщення, аби знову запалювати настроєм центральну площу.

налаштовані на життя. Зображення 2
Щонеділі тут зустрічаються городяни, аби поспілкуватися, провести час у колі друзів. Серед постійних відвідувачів і члени команди "Спортивних бабусь". Сьогодні соціально-оздоровчий проект вийшов за межі міста, про нього знають не тільки у Дніпропетровщині та Києві, а й Парижі, Бельгії, звідки фізкультурницям шлють вітання наші земляки.

налаштовані на життя. Зображення 3  налаштовані на життя. Зображення 4
Цими вихідними команда проводила заняття у мальовничому парку і за містом, на березі Каховського водосховища. Насолоджувалися єднанням з природою, сповнювалися особливими емоціями. Більшість зізнавалася, що останній раз були за містом на відпочинку десятки років тому, тож організована тренерами подорож стала по-справжньому оздоровчою. "Спортивні бабусі" релаксували під лагідним сонцем, поєднуючи фізичні вправи з психологічним розвантаженням.
Художньо-естетичним туризмом насолоджувалися вчителі-ветерани, які першотравневі свята провели у Петриківці. Відвідали музейні комплекси, виставкові центри в осередку народного декоративного розпису, який перебуває під охороною ЮНЕСКО. Сьоме диво України опановували і під час майстер-класу з провідними майстринями легендарної Петриківки.

налаштовані на життя. Зображення 5
Такі насичені вихідні вже не у дивину. Покров невпинно рухається у напрямку створення сприятливих умов для впровадження цікавих соціальних проектів, міста комфортного проживання та змістовного відпочинку.
Прес-служба міського голови.