Національний конкурс “Благодійна Україна” запрошує до участі благодійників та волонтерів

 

Асоціація благодійників України оголошує прийом заявок на Національний конкурс “Благодійна Україна — 2021”.

Цьогоріч стартує 15-й ювілейний конкурс, який має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи.

До участі в Національному конкурсі запрошуються благодійники та волонтери, які надавали допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем, або реалізували благодійні проєкти впродовж 2021 року. Останній термін подачі заявок - 7 березня 2022 року, їх можуть надавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Переможців визначатимуть у 18 колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях. Найефективніші доброчинні ініціативи відзначать унікальною нагородою - “Ангелом добра”, яку неформально іменують благодійним “Оскаром”.

Участь у конкурсі надасть гарну можливість покровчанам, причетним до волонтерства та благодійності, отримати публічне визнання своєї роботи та знайти для себе приклад, який надихає.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті https://blagoukraine.org або в Оргкомітеті конкурсу (контактний телефон — (067)16 404 11. Скачати пакет матеріалів про конкурс за лінком: https://bit.Iy/пакетБУ2021

Прес-служба міського голови.