На вершині рейтингу. Покров знову переможно лунає в радіоефірі

 

Колективна радіостанція Будинку творчості дітей та юнацтва за підсумками 2019 року в черговий раз підтвердила своє лідерство в рейтингу кращих радіостанцій України.

Вихованці талановитого наставника, Почесного громадянина міста Миколи Голуба продемонстрували високий рівень теоретичної й практичної підготовки у цілому ряді змагань і турнірів.

Необхідні бали для загальної перемоги вони здобули, в тому числі, завдяки вдалим виступам в  осінньому міні-тесті UT і міжнародних змаганнях “Кубок Кожедуба”. Основною ударною силою команди тут стали кандидати в майстри спорту Ілля Рабольт і Микола Коробка, які завоювали в цих турнірах перші місця.  Варто зазначити, що в радіоспорті отримати звання КМС надзвичайно складно навіть для дорослих спортсменів. Це технічно-складний вид і вимоги до претендентів дуже суворі. Така відзнака потребує серйозних знань і перемог на турнірах найвищого рівня. Але покровчани, попри юний вік, регулярно доводять, що у повній мірі заслуговують на ці звання. Більш того, сьогодні вони практично на рівних конкурують з більш досвідченими спортсменами у дорослих чемпіонатах.

Також на фініші 2019 року в активі радіолюбителів Покрова були перемоги в таких турнірах як “Кубок Запоріжжя” і міжнародних змаганнях на честь Збройних Сил України. Тут можна відзначити вдалі виступи Катерини Могилевець, Івана Кучеренка, Максима Ланкіна та Арсенія Скворцова.

Не дивно, що завдяки поєднанню талановитого наставника і працьовитих дітей, Покров вже багато років поспіль переможно лунає в радіоефірі України. Місто по-справжньому пишається їхніми досягненнями і свідченням цього є постійна підтримка радіостанції. Її вихованці вже неодноразово ставали володарями стипендії міського голови. Зокрема, у 2019 році стипендіатом став Ілля Рабольт.

З початком 2020 року вихованці радіостанції продовжують збирати нагороди. Вони вже взяли участь у двох дорослих Чемпіонатах України, а  цього тижня у змаганнях “Зимовий міні-тест”.

- Ми не збавляємо темпів, хлопці та дівчата постійно прогресують. До нас приходять талановиті діти, приємно, що їхніми  перемогами, життям станції постійно цікавиться міський голова Олександр Шаповал. Він завжди в курсі наших справ. Щиро підтримують нас численні містяни. Це спонукає до нових перемог, — відзначає Микола Голуб.

Спортивний рік тільки розпочався, але колективна радіостанція БДТЮ вже набрала хороший темп. Виборовши срібло Чемпіонату України серед дорослих. Утримуватися на вершині непросто, але її вихованці сповнені бажання в черговий раз довести багаторічне лідерство.

Прес-служба міського голови.