На території НВК№1 пошкоджено дитячий майданчик

Така сумна статистика цього тижня. На жаль, весна не для всіх є часом творення, для декого – навпаки. Разом з активним процесом благоустрою, що розпочався у Покрові з настанням тепла – поточний ремонт доріг, капітальний ремонт покрівель - зафіксовано й випадки вандалізму.

Відверто обурює те, що об’єктом хуліганів стала територія реконструйованої НВК№1 – облаштований дитячий майданчик. Від дня відкриття він став улюбленим місцем відпочинку не лише школярів, а й малечі, яка разом з батьками заходила на майданчик, знайомилася зі школою та проводила своє дозвілля. Яскравий, сучасний, НВК став предметом гордості, вочевидь, не для всіх. Днями невідомі пошкодили альтанки. А сьогодні вночі з флагштоку було викрадено державний прапор.

У даний час з’ясовуються усі деталі події. Зламані фрагменти, звичайно ж, будуть відремонтовані, однак, проблема не зникне, доки ми не будемо відчувати причетність до подібних випадків, коли наше місто, яке так змінилося за останні роки, хтось прагне знову перетворити на зону вандалізму.

Прес-служба міського голови.