На сесії міської ради

 

25 лютого відбулося пленарне засідання чергової 18 сесії Покровської міської ради.

На засіданні не лише розглядали важливі питання життєдіяльності громади, а говорили про поточну ситуацію в місті та країні.

Міський голова Олександр Шаповал зазначив, що ситуація у Покрові стабільна, контрольована. Підприємства критичної інфраструктури переведені на посилений режим роботи. Стабільно працюють міськводоканал, Універсал-сервіс, ДТЕК, Дніпропетровськгаз. Олександр Шаповал закликав громадян не вірити фейкам, а користуватися винятково офіційною інформацією. У разі будь-яких важливих змін, що стосуватимуться нашої громади, про це обов'язково буде повідомлення на офіційному сайті Покровської міської ради.

Заклади загальної середньої освіти перебувають на вимушених канікулах на невизначений термін. Дитячі садки поки не працюють. Міський голова звернувся з проханням до керівників різної форми власності, підприємців з розумінням ставитися до працівників, які є батьками дошкільнят, по можливості переводити їх на дистанційку. Також нагадав про важливість співпраці та допомоги штабу районної територіальної оборони й те, що у місті, як і по всій країні оголошено комендантська година, на вулицях можуть перебувати лише люди, які мають перепустки, тобто по службовим обов'язкам.

- Ми ні на кого не нападали. На нашу землю прийшли і ми маємо її боронити. Зберігайте спокій, не сійте паніку, паніка - найперший ворог. Тримаємося разом і віримо в Україну!- так звертаючись до депутатів, висловив свою позицію Олександр Шаповал.

Під час розгляду черги денної на сесії було затверджено Програму щодо забезпечення заходів з підготовки територіальної оборони в межах Покровської міської територіальної громади на 2022 - 2023 роки. Рішенням сесії було внесено зміни до Програми “Цільова соціальна програма розвитку цивільного захисту населення і території Покровської міської територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на 2021-2025 роки” у новій редакції.

Затверджено Програму розвитку системи екстреної медицини, перелік адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП, внесли зміни до бюджету та ухвалили ряд інших важливих питань.

Прес-служба міського голови.