На сесії міської ради


3 квітня відбулося позачергове засідання 56/1 сесії Покровської міської ради.
Розглянуто два питання. Внесено зміни до бюджету та до міської програми «Здоров’я Покровчан на 2019-2023 роки».
Депутати підтримали ініціативу міського голови Олександра Шаповала про встановлення надбавок, доплат та грошових винагород працівникам закладів охорони здоров’я міста – Центру первинної медико-санітарної допомоги, Центральної міської лікарні та підстанції екстреної медичної допомоги за виконання особливо важливої роботи  в умовах карантину, спричиненого коронавірусом  COVID – 19.
Олександр Шаповал підкреслив, що доплати отримують усі без винятку, задіяні у забезпечені санітарно-епідемічного благополуччя у місті -  від лікарів до молодших медичних сестер та водіїв. Також соціальні працівники. Це саме ті люди, котрі сьогодні перебувають на передньому рубежі боротьби з коронавірусом, підтримують та допомагають найбільш вразливим категоріям містян. 
Також проект рішення передбачав забезпечення міським коштом необхідними засобами індивідуального захисту, діагностики,  стерильними засобами, дезінфекторами, антисептиками та іншими матеріалами, необхідними медикам для протидії поширенню пандемії. Додатково закуплено десять ліжок, медичні працівники забезпечені захисними костюмами, масками.
Після ухвалення рішення присутні у залі поаплодували нашим медикам, комунальним службам і усім, хто в цей напружений період забезпечує стабільну життєдіяльність міста.
Прес-служба міського голови.