На сесії міської ради

на сесії міської ради. Зображення 126 грудня завершила свою роботу остання у цьому році 40 сесія Покровської міської ради. На другому пленарному засіданні депутати розглянули понад три десятки важливих питань фінансового,економічного, гуманітарного та інших напрямків.
Розпочали зі внесення змін до бюджету. Далі затвердили ряд програм на наступні роки. Міську комплексну Програму соціального захисту населення, програми щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей, розвитку фізичної культури та спорту, організації дозвілля громади "Покров вечірній", "Молодь м. Покров". Внесли зміни до міської цільової соціальної Програми "Освіта міста" та продовжили термін її дії до 2021 року. Доповнення торкнулися й деяких інших комплексних програм.
Депутати затвердили заходи з утримання об’єктів та елементів благоустрою у місті та порядок їх фінансування, ухвалили рішення про застосування мораторію до процедури банкрутства міських комунальних підприємств, враховуючи необхідність забезпечення життєвих потреб населення міста і створення належних умов щодо відповідної діяльності МКП.
У зв’язку з прийняттям на попередній сесії рішення про добровільне приєднання Шолохівської сільської територіальної громади, дію червневого рішення "Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки" поширили і на населені пункти Шолохове, Миронівка та Улянівка. Також депутати ухвалили рішення про передачу земельних ділянок державної власності у комунальну (маються на увазі земельні ділянки сільськогосподарського призначення, що розташовані за межами згаданих сіл).
На завершення було затверджено план роботи Покровської міської ради 7 скликання на перше півріччя 2019 року та інші організаційні питання.
Міський голова Олександр Шаповал привітав усіх з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажав гарного настрою, здійснення мрій та мирного неба над головою.
Прес-служба міського голови.