На радість дітям новий рік іде по світу

 

Найбажаніші для дітлахів свята мають бути світлими, добрими, щедрими, не зважаючи ні на що. Саме тому наші захисники воюють - аби українські діти мали радість.

Святий Миколай приносить подарунки всім дітям, та особливо опікується малечею, яка обділена батьківським теплом і щедротами долі.

Виконати почесну місію, до вихованців будинку сімейного типу традиційно завітали гості. З подарунками від міської влади та поздоровленнями від міського голови Олександра Шаповала дітей вітали секретар міської ради Сергій Курасов та директор Центру соціальних служб Ганна Зарубіна. Вихованцям бажали зростати здоровими та щасливими, вірити в дива, а також дякували батькам за їхнє виховання і розвиток.

Подарунки зі смаколиками стали для дітей приємним святковим сюрпризом.

У ці чарівні дні диво ожило і для діток пільгових категорій. Працівники Публічної бібліотеки міста підготували для малят цікаву новорічну виставу. Діти поринули в атмосферу казки, зустрівшись з улюбленими персонажами. Звичайно ж, вболівали за добрими героями, які боролися зі злом, і раділи, коли правда перемогла. Тим більше, що сюжет постановки перегукується з сьогоденням. А головним бажанням кожного українця, навіть самого маленького, є мирне небо над нашою землею.

Діти отримали не лише естетичне задоволення, а й подарунки, які вручили фахівці служби у справах дітей міськвиконкому та Центру соціальних служб.

Прес-служба міського голови.