На оперативній нараді

на оперативній нараді. Зображення 1
Сьогоднішнє щотижневе засідання міський голова Олександр Шаповал розпочав з поздоровлень зі святом, Днем Святого Миколая, бажаючи присутнім миру та злагоди.
Головне ж обговорення торкалося планових завдань. Керівники комунальних підприємств та бюджетних установ відзвітували за результатами минулого тижня.


Так, в освітніх закладах розпочався останній тиждень перед зимовими канікулами, для малечі готують новорічні ранки, продовжуються і олімпіади. У інтелектуальному змаганні з технічної праці серед юнаків 9-11 класів перемогу здобув НВК№1, обслуговуючої праці серед дівчат – НВК№2. З інформаційних технологій серед 10 класів – ліцей, одинадцятих – СЗШ№6.
Обговоренню піддали ситуацію із захворюваністю на ГРВІ, міський голова дав завдання щоденного моніторингу відвідуваності в освітніх закладах, для вжиття необхідних термінових заходів.
Комунальники працювали у штатному режимі, виконуючи поставлені завдання. Неспокійним видався тиждень для вогнеборців, тут знову зафіксовано підпал електрощитової.
Соціальні установи працювали за головними напрямками. Так, у центрі зайнятості пройшов семінар з техніки пошуку роботи. В управлінні праці та соціального захисту населення працює комісія з легалізації робочих місць. За тиждень до управління звернулося 1487 містян. Субсидією охоплено 8776 домогосподарств, загалом пільгами охоплено 68, 2% містян.
Прес-служба міського голови.