На минулому тижні


1 лютого щотижнева оперативна нарада при міському голові розпочалася з новопризначень. Представили керуючу справами виконкому – Ганну Відяєву, головного редактора міської газети «Козацька вежа» - Вікторію Попову та начальника відділу торгівлі міськвиконкому – Наталію Лінську.
Керівники підприємств, організацій та установ міста прозвітували про виконану роботу за минулий тиждень. Для більшості тиждень пройшов у звичному режимі.


Управління освіти поділилося приємною новиною про перемогу, здобуту вихованцями Дитячо-юнацької спортивної школи на Всеукраїнському турнірі зі спортивної акробатики пам’яті М. Ксенофонтова у Миколаєві. Усі три пари наших спортивних акробатів здобули перші місця.
Вдало виступила і збірна юних баскетболістів на П’ятих спортивних іграх школярів Дніпропетровської області, зайнявши 3 місце серед команд другої групи міст.
Медики повідомили, що кількість випадків захворюваності на ГРВІ у порівнянні з позаминулим тижнем зросла, проте епідеміологічний поріг не перевищено. Зафіксовано 315 хворих, з них 173 – діти до 18 років.
Лише 18% споживачів оплачують послуги теплопостачання. Міський голова закликав абонслужби активізувати роботу з боржниками. У першу чергу з тими, які маючи статки, заборгували великі суми.
Велика заборгованість і по землі - міський бюджет недоотримав 4 мільйони 300 тисяч гривень! Робота вже пожвавилась, якщо раніше щомісячні надходження складали 60 – 70 тисяч на місяць, то в грудні – 340 тисяч.
Олександр Шаповал озвучив деякі питання, з якими звертаються мешканці міста і дав відповідні завдання. Серед них - відсутність нормальної доріжки біля дитячого садочка № 5, що спричиняє великі незручності під час відлиги. Також були нарікання на адресу міської лікарні на неналежне ставлення деяких працівників до пацієнтів та своїх обов’язків. Звертаючись до присутніх, міський голова наголосив, щоб і керівники, і колективи, які працюють безпосередньо з людьми, пам’ятали, що вони на службі у громади, де некоректна поведінка – недопустима.
Прес-служба міського голови.