На екскурсію до Покрова завітали наші найближчі сусіди - марганчани

 

Наприкінці минулого тижня на екскурсію до Покрова завітали представники ветеранських організацій міста Марганець. Марганчан гостинно зустріли директор міського історико-краєзнавчого музею Тетяна Подольчак і голова міської ради ветеранів Микола Баршунін. Вони провели для них цікаві екскурсії вулицями міста, центральною площею ім. Івана Сірка, показали реконструйований Навчально-виховний комплекс № 1, раду ветеранів і, звичайно ж, музей. Справжнє захоплення у гостей викликав міський парк ім. Бориса Мозолевського. Вони з радістю гуляли його доріжками, фотографувалися на згадку і не приховували щирих вражень.

«Нам влаштували прекрасну екскурсію. В Покрові є багато чому повчитися. Відчувається, що тут є турбота про людей, яку видно на кожному кроці. Помітно, що місцева влада докладає багато зусиль, аби місто розвивалося”, —  зазначила член ветеранської організації Таміла Чепелянська.

Один день, проведений в місті Покров став для марганчан справжньою подією, вони спілкувалися, обмінювалися думками й враженнями, радіючи  гостинності та доброзичливості покровчан.

Прес-служба міського голови.