На часі електронна медицина

на часі електронна медицина. Зображення 1
Покров іде шляхом інформатизації медичних закладів, що є одним із компонентів реформування національної системи охорони здоров'я. Днями у місті було запущено електронний запис до лікарів через систему Хелсі, що стало результатом плідної співпраці міськради Покрова, Дніпра та ДніпроОДА.

на часі електронна медицина. Зображення 2З роботою у новому форматі ознайомилися радник голови облдержадміністрації Юрій Голік та заступник мера Дніпра — Яніка Мерило, які у ході робочої поїздки побували у медичних закладах.
Вони відзначали зацікавленість та оперативність у впровадженні сервісу, який значно спростить надання медичних послуг населенню. Покров другим після Дніпра впровадив електронну послугу.
На сьогодні вже десять тисяч містян підписали електронні декларації з лікарями, на допомогу їм запроваджено систему e-health, що в перекладі означає- електронне здоров'я.
-Підключення до даного сервісу дозволяє оптимізувати як лікувально-діагностичну, так і господарську, фінансову та аналітичну діяльність медичного закладу, - підкреслює міський голова Олександр Шаповал, - тепер покровчанам не треба буде стояти у довгих чергах, вони можуть записатися на індивідуальний прийом до лікаря з дому. Зручно й лікарям, які використовуватимуть у роботі електронні ресурси.
Для якісного впровадження новацій для Центру первинної медико-санітарної допомоги та ЦМЛ за кошти міського бюджету було придбано комп'ютери та необхідну оргтехніку. Працівники цих лікувальних закладів пройшли відповідне навчання зі спеціалістами Хелсі.

на часі електронна медицина. Зображення 3
Медикам сучасний ресурс в рази зменшить кількість заповнення паперів , полегшить звітність та дозволить більше часу приділяти пацієнтам. Сервіс електронної черги стане зручним для городян, так як онлайн-запис сприятиме усуненню черг на прийом до лікарів. З впровадженням e-health пацієнтам не потрібно буде мати при собі паперові медичні картки, які стануть електронними. Історія хвороби, візити до вузьких спеціалістів, щеплення, аналізи, призначення лікарів усе буде в електронній формі.
Прес-служба міського голови.

на часі електронна медицина. Зображення 4

на часі електронна медицина. Зображення 5

на часі електронна медицина. Зображення 6