На братських могилах завершуються підготовчі роботи

на братських могилах завершуються підготовчі роботи. Зображення 1
Зовсім скоро у місті розпочнуться урочисті заходи з відзначення 71-ї річниці Перемоги у Другій Світовій війні. Велелюдно буде на братських похованнях, де покояться сотні героїв, котрі ціною життя поставили переможну крапку у визволенні нашого краю.

Підтримування святих місць у належному стані – це маленька часточка неоплатного боргу перед визволителями. У велику справу пам’яті свій посильний внесок роблять міські підприємства та організації, закріплені за меморіалами. Братською могилою у селищі Рудник опікуються ЖЕО та міськсвітло, Перевізькі Хутори – ОВЦ-79, міськводоканал та теплоенерго, Гірницькому - працівники гірничо-збагачувального комбінату. В Олександрівці – газове господарство та Олександрівська школа.
Збереження пам’яті про героїв тієї війни та гідне утримання пам’ятних місць - принципове питання для міського голови. Вчора Олександр Шаповал побував на усіх братських похованнях, спілкувався з комунальниками, чия робота вже на завершальному етапі.
Питання готовності до пам’ятної дати обговорювалося і на засіданні щотижневого штабу.
Прес-служба міського голови.

  на братських могилах завершуються підготовчі роботи. Зображення 2  на братських могилах завершуються підготовчі роботи. Зображення 3