На 99 році пішов із життя ветеран Другої світової Михайло Федорович Сілін

Зупинилося серце людини, яка зробила особистий внесок у перемогу над нацизмом і до останнього подиху була віддана рідній землі. Останній учасник бойових дій Другої світової війни, Михайло Федорович все своє життя присвятив своєму місту - Покрову.

Михайло Федорович Сілін народився 27 лютого 1925 року у селищі Красна Поляна. 18-річним юнаком його призвали до армії, ішов 1943 рік… Мінометник 353 стрілецької дивізії Другого Українського фронту, він брав участь у боях за звільнення України, Одеси. Війна закинула його до флоту, спецвійськ, що дислокувалися в Ірані, ще 13 років після перемоги Михайло Федорович віддав армії. Він знав, що таке війна, бо пройшов її суворими дорогами. Знав істинну ціну миру, за який боровся з ворогом.

До Покрова доля привела ветерана наприкінці 60-х, воно стало його життям, бо віддав рідному місту усі свої знання й своє серце. Довгі роки Михайло Федорович працював на Рудоремонтному заводі і на заслуженому відпочинку вболівав за своє місто, радів його успіхам та розвитку.

Володар медалей «За бойові заслуги», «За оборону Кавказу», «За перемогу над Німеччиною», «За мужність», він до останнього залишався патріотом рідної землі, вірив у Перемогу України.

Міський голова Олександр Шаповал, виконком та депутатський корпус Покровської міської ради, громадськість висловлюють співчуття рідним та близьким Михайла Федоровича Сіліна з приводу тяжкої втрати.