На 87 році пішов із життя перший редактор міської газети «Козацька вежа» Микола Васильович Кажукало

Член Національної спілки журналістів України, перший редактор  міської газети «Козацька вежа», один з очільників газети «За марганець» - все  життя Миколи Васильовича Кажукала було віддане рідному місту.

Один із засновників регіональної журналістики, він закладав у місті гірників підґрунтя  важливої справи. Прийшов у журналістику як робкор, подолавши шлях разом із виданнями, котрі стали його життям. Син фронтовика, дитина війни, дорослішав з книгою у руках, і слово стало його натхненням, воно стало його долею та життям.

На початку 70-х Микола Васильович прийшов до редакції газети «За марганець» штатним працівником, а з початку 80 - очолив її. Він віддавав улюбленій справі всі свої сили та знання, залучав до творчого процесу талановиту молодь. А його статті друкували обласні видання.

Саме досвід М.В.Кажукала, його бачення, хист майстра слова стали незамінними під час формування першої міської газети, куди його запросили редактором. У непрості 90-ті зароджувалося видання «Козацька вежа», чия поява стала знаковою подією міста.

Десятки талановитих журналістів отримали професійний старт поряд з мудрим наставником – Миколою Васильовичем Кажукалом.

Він завжди був і до останнього залишався на вістрі подій, разом з тими, хто тримає інформаційний фронт, був патріотом своєї рідної землі і свого міста Покров.

Міський голова Олександр Шаповал, виконком та депутатський корпус Покровської міської ради, громадськість висловлюють співчуття рідним та близьким Миколи Васильовича Кажукала з приводу тяжкої втрати.