На 81 році пішов із життя Почесний громадянин міста Тиква Анатолій Іванович

 

Усе життя Анатолія Івановича було нерозривно пов’язане з рідним містом. Він народився  у буремному 1941 році у Шолоховому. Раннє дитинство припало на  воєнне лихоліття.

У 1958 році,  отримавши середню освіту, Анатолій Іванович вступив до Марганецького гірничого технікуму. Свою трудову діяльність розпочав майстром з експлуатації малих котелень в Олександрівському  рудоуправлінні, майстром ремонтно-будівельного цеху, згодом - начальником дільниці промислових об'єктів гірничо-збагачувального комбінату.

Знання та досвід дали можливість Анатолію Івановичу заснувати власну справу. У 1993 році він створив та очолив сучасне підприємство «Ангоб», яке стало родинною справою і за роки діяльності увійшло до числа кращих підприємств України. Він був справжнім професіоналом своєї справи - відповідальний, принциповий, відданий обраній професії та рідному місту.

Міський голова Олександр Шаповал, виконком та депутатський корпус Покровської міської ради висловлюють співчуття рідним та близьким Анатолія Івановича Тикви з приводу тяжкої втрати.