Музика весни для прекрасної половини Покрова

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8-го Березня на підприємствах і в закладах міста щиро вітають милих і чарівних жінок. Чудовий музичний подарунок з нагоди свята прекрасній половині людства спільно з відділом культури підготували культурні осередки міста.

4 березня у коворкінговому центрі Центральної міської бібліотеки відбувся вечір саксофонної музики “В гостях у джазу”.

Вихованці музичної школи виконували чудові мелодії, вітаючи жінок зі святом Весни, Тепла і Любові.

Хлопці грали як хіти всесвітньо відомих виконавців, так і відомі українські мелодії. Зокрема, нікого не залишило байдужими виконання саксофоністами легендарної “Червоної рути”.

Учасники заходу отримали справжнє естетичне задоволення і кожен виступ юних музикантів супроводжувався бурхливими оплесками.

Вже наступного дня справжньою феєрією творчості жінок порадувала Школа мистецтв.

Глядачів очікував святковий концерт “Два ніжних дива — жінка і весна”, який гармонійно поєднав у собі музичні, вокальні, хореографічні композиції, а також гумор і проникливі вірші.

Доповнили програму видовищні виступи юних спортсменів відділень акробатики та карате міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка, які також завітали на свято.

Милих і чарівних жінок своїми виступами вітали як вихованці мистецьких шкіл, так і поважні артисти-аматори.

Усіх їх цього дня об'єднала повага і любов до жінки, такої ж прекрасної, як Весна. Нагородою за творчість кожному були заслужені оплески та слова вдячності.

Ось так творчо і талановито цього тижня у Покрові вітали жінок. І хочеться побажати, щоб ця тепла і прониклива музика Весни супроводжували усіх покровчанок цілий рік!

Прес- служба міського голови.