Мистецькі проєкти об'єднують нас

Саме так говорять майстрині нашої громади. У цей нелегкий для країни час відшукувати у своїх глибинах ресурси для творчості досить непросто. Але іноді саме творчість допомагає, зцілює та додає сил.

Мистецький проєкт «Державні символи України у вишивці», організований Обласним методичним центром клубної роботи та народної творчості, згуртував майстринь усієї Дніпропетровщини.

Представлені тематичні роботи дивували красою, розмаїттям технік та підходом до заданої тематики. Звичайні матеріали - бісер та нитки перевтілювались в картинах, сувенірах, прикрасах у вишукані й надзвичайні роботи, справжні витвори мистецтв.

За представлену до мистецького проекту роботу майстриня Наталя Кирпа, учасниця клубного формування «Бабусині секрети» Шолоховського будинку культури, отримала відзнаку - диплом учасника творчої майстерні. Вишитий на полотні державний символ - герб України здобув від організаторів та глядачів багато схвальних відгуків.

  Наталі  Кирпі любов до творчості передалась від матусі Галини Медухи.  З самого малечку дівчинка створювала поряд з ненькою гарні речі. Ця любов збереглась і до сьогодні. З неї вона черпає сили й натхнення і передає  свої  уміння  онучці. Так на  світ з'являються  чудові обереги - рушники, ікони, а також багато різних вишитих авторських робіт. Ними тішиться сама й радує інших!

Прес-служба міського голови.