«Ми самі творці своєї долі»

 

Так вважає Віталій Лісняк, майстер спорту, неодноразовий переможець чемпіонатів та кубків України, срібний призер чемпіонату світу IFMA 2009, переможець турніру W5 Fighter 2012 и 2014 років, тренер з тайського боксу спортивного клубу «Аякс».

У своєму черговому відеознайомстві відділ молоді та спорту розповідає про успішного спортсмена, який зміг реалізувати себе у житті як боксер, тренер, найголовніше – батько.

Віталій Лісняк є прикладом для своїх вихованців, бо на власному досвіді показує, що наполегливість, праця та віра у свої сили прокладають шлях у майбутнє. Він почав займатися тайським боксом у 13 років, коли більшість його однолітків вже виступали на рингу. Прагнув бути чемпіоном і став ним. Впевнено йшов до своєї мети, розуміючи, що успіх – це наявність волі та характеру. Саме цьому вчив Віталія його наставник, заслужений тренер України Ігор Мациборко. Він досяг своєї мети – титулу чемпіона світу й України і не зупинився у підкоренні нових вершин. Отримав фахову освіту та розпочав тренерську діяльність. Вже вісім років Віталій Лісняк виховує чемпіонів, переможців турнірів всіх рівнів. Навчає бути цілеспрямованими та сильними духом, бути – людьми, що є найголовнішим у житті.

Прес-служба міського голови.