Монетизація субсидій триває

монетизація субсидій триває. Зображення 1 

За заощаджений в опалювальний сезон газ та світло 4194 родин-субсидіантів Покрова можуть отримати грошові компенсації.

З першого липня Кабміном було дано офіційний старт монетизації субсидій. За офіційними даними департаменту інформаційної діяльності ДніпроОДА, у минулому опалювальному сезоні субсидією користувалися понад півмільйона родин Дніпропетровщини, з яких 10 тисяч – покровчани. Близько 110 тисяч домогосподарств області можуть отримати компенсацію. У тому числі 4194 – з Покрова.
Абонентам "ДТЕК Дніпрообленерго" та "Дніпропетровськгаззбут", які мають індивідуальне опалення, заздалегідь оформили субсидію та не спожили протягом опалювального сезону встановлені урядом норми газу та електрики, частково повернуть кошти за економне використання енергоресурсів.
Аби отримати кошти, субсидіанти мали до 1 вересня написати відповідну заяву до управління праці та соціального захисту населення.
Як повідомила начальник міського управління Тетяна Ігнатюк, були сформовані списки громадян, для повного охоплення родинам розіслано повідомлення – запрошено скористатися такою "пільгою".
У Покрові це 4194 домогосподарств, з них 2890 вже оформили заяви на отримання відшкодування.
Управління праці та соціального захисту населення міста нагадує городянам про можливість скористатися монетизацією, запрошує до установи для вчасного оформлення необхідних паперів.
Прес-служба міського голови.