Молодіжна рада поділилась планами

молодіжна рада поділилась планами. Зображення 1
Ярмарка громадських організацій, створення бази даних активних людей міста, кінопокази, тренінги, соціальні акції – усе це та багато іншого має намір втілити в життя новостворена молодіжна рада при виконавчому комітеті Покровської міської ради.
11 листопада відбулася друга сесія консультативно - дорадчого органу, де ініціативна молодь міста затвердила регламент молодіжної ради та узгодила інші організаційні питання. Також було ухвалено план роботи до кінця поточного року. Крім вищезгаданих заходів - мистецькі акції, підтримка молоді з обмеженими можливостями, проведення акції зі збору речей для тих, хто цього потребує, молодіжної дискотеки та інше.
Засідання відбулося за участі заступника міського голови Олександра Чистякова та начальника відділу молоді та спорту Яни Селезньової. Висловлювалися сподівання, що створення дорадчого органу сприятиме формуванню ефективної молодіжної політики, створюватиме більші можливості для реалізації задумів та ідей молодих людей. Також відділ економіки міськвиконкому підготував інформацію про можливість участі молодіжних організацій у різноманітних міжнародних конкурсах на отримання грантів.
Наступна сесія молодіжної ради відбудеться 9 грудня у міськвиконкомі.
Прес – служба міського голови.