Молодь Покрова обирає здоров’я

 

Це один з головних посилів та принципів роботи відділу молоді та спорту виконкому, який пропагує здоровий спосіб життя, змістовне дозвілля, самоосвіту без кордонів. До Дня молоді та спорту відділ звернув увагу молодих на йогу, провівши соціальне заняття у центральному парку Мозолевського.

На безпечній відстані, індивідуальних килимках та з гарним настроєм розпочинали заняття йогою покровчани. Парк налаштовує на особливу ноту своєю атмосферою та затишком, що дуже важливо для гарного самопочуття і тренувань, коли треба сконцентруватись на диханні та вправах. Хтось з присутніх вже знайомився з йогою, але для всіх це був перший професійний урок і досвід.

Розповісти про йогу, показавши її переваги, зголосилася тренер Вероніка Матвієвська-Глущенко. Дівчина викладає вже чотири роки. Має український та американський сертифікати інструктора, постійно вдосконалюється у цьому напрямку, відвідуючи семінари зі спортивної реабілітації та йоги. А починалося все з проблем зі здоров'ям, про які забула завдяки заняттям. Сьогодні Вероніка інструктор, допомагає іншим, її головне правило – не нашкодити, тож розробила власний комплекс вправ.

Заняття пройшло на одному диханні, як і повинно бути у йозі, учасники, серед яких були і студенти медичних вишів, позитивно оцінили їх, висловивши бажання займатися далі.

Такі плани на майбутнє є і у відділу молоді та спорту.

Прес-служба міського голови.