Мобільний соціальний офіс: зустріч з освітянами


24 січня відбулося чергове виїзне засідання мобільного соціального офісу, основним завданням якого є покращення соціального обслуговування містян, шляхом безпосереднього обслуговування за місцем проживання або роботи. У залежності від цільової аудиторії окреслюється і коло питань для обговорення, на які фахівці готові дати роз’яснення та відповіді.


Вчора мобільний офіс у складі заступника начальника УП та СЗН Аліни Каратаєвої, директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Альони Ковтун та начальника відділу молоді та спорту міськвиконкому Яни Селезньової зустрілися із колективом управління освіти та керівниками освітніх закладів.
Цього разу мова йшла про забезпечення соціального захисту учнів шкіл та вихованців дитячих садків, аби діти своєчасно отримували передбачену законодавством матеріальну допомогу, пільги. Мається на увазі робота у розрізі контролю своєчасності підтвердження статусу малозабезпечених сімей, одиноких матерів, виявлення батьків, котрі ухиляються від сплати аліментів, сімей, що опинилися у складних життєвих ситуаціях. Обговорювалися й інші важливі питання.
Прес-служба міського голови.