Мобільний соціальний офіс провів виїзний прийом для жителів старостинського округу

 

Доступність соціальних послуг для усіх жителів Покрова є важливим напрямком роботи міської влади. Не перший рік у Покрові успішно діє проект “Мобільний соціальний офіс”, який у межах своїх повноважень забезпечує реалізацію державної політики соціального захисту населення та сприяє покращенню соціального обслуговування. Виїзні прийоми фахівців служб та організацій міста дозволяють вирішувати широке коло питань, які хвилюють жителів міста безпосередньо в районах їхнього проживання. Це особливо зручно для людей похилого віку та маломобільних категорій громадян.

19 листопада черговий виїзний прийом Мобільного соціального офісу відбувся у клубі селища Шолохове, на нього прийшло понад 130 мешканців. Отримати відповіді на питання соціального характеру, необхідні консультації та рекомендації мали змогу жителі Шолохівського старостинського округу до якого входять селища Шолохове, Миронівка і Ульянівка. Одним з найбільш актуальних питань стала тема субсидій.

Наступний виїзний прийом Мобільного соціального офісу заплановано провести наступного тижня, 26 листопада, у селищі Перевізькі Хутори. Він розпочне свою роботу у селищному клубі о 14.00.

Прес-служба міського голови.