Місто за тиждень

Освіта

З 28 січня у закладах загальної середньої та позашкільної освіти призупинено освітній процес. У дошкільних закладах і дошкільних відділеннях НВК та НВО освітній процес триває. Усі масові заходи відмінені.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 5 малюків. На лікуванні у добовому стаціонарі перебувало 136 хворих, 81 пацієнт знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю, 102 — у денній терапії.

Протягом тижня до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 2012 осіб, 126 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 237 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 580 громадян. Прийнято 199 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, працювала з чотирма сім'ями.

На обліку управління праці перебуває 5041 отримувач житлових субсидій, 2941 отримувач державних допомог, 1409 домогосподарств, що користуються пільгами, 247 учасників АТО, 401 ВПО.

У Центрі зайнятості проведено 33 профорієнтаційні заходи.

Для безробітних, які перебувають на обліку, організовано інформаційні семінари, тренінги та майстер-клас “Сучасні джерела пошуку роботи”.

Пройшло чергове засідання клубу “Жіноче обличчя” на тему “Бажання -це сила!”

Для фізичних осіб підприємців за участі представників УП та СЗН організовано семінар, темою якого були “Легальна зайнятість і трудове законодавство”.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста.

У міськводоканалі виконали 6 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальним підрозділом здійснено виїзди на три пожежі.

Прес-служба міського голови.