Місто за тиждень

 

Освіта

В освітян триває фаховий конкурс “Учитель року”, продовжуються і інтелектуальні перегони школярів — другий етап Всеукраїнських Олімпіад. Педагоги міста взяли участь у вебінарах “Он-лайн тести у проектній роботі”, “Як спілкуватися з дитиною, що має ехолалії”. Наразі освітяни готуються до участі у першому етапі Всеукраїнського конкурсу “Шкільна бібліотека -2020.”

Соціальна сфера

За тиждень до управління праці звернулося 1044 містян, у селищі Олександрівка — 74. Фахівцями було підготовлено та направлено 289 документів, здійснено 34 обстеження та 55 перевірок, проведено засідання з призначення ДСД малозабезпеченим родинам та субсидії, соціальних виплат ВПО. Мобільна бригада працювала з постраждалими від домашнього насильства, надана фахова допомога. Дві особи направлено на обслуговування терцентром. На сьогодні в управлінні обліковується 271 учасник АТО, 383 внутрішньо переміщених осіб, 5001 отримувачів житлових субсидій, 1642 домогосподарств, користувачів пільг, 2901 отримувачів державних допомог.

Центр зайнятості

За тиждень провів 25 профорієнтаційних заходів, серед яких семінари з техніки пошуку роботи : «Використання джерел інформації про вакансії», «Підготовка резюме», «Співбесіда з роботодавцем» та"Запобігання  нелегальній трудовій міграції, торгівлі  людьми, експлуатації дитячої праці" .

Медицина

За тиждень народилося 3 малюків. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1868 покровчан, 92 надана невідкладна допомога в аамбулаторіях. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 117 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 70 пацієнтів, терапії — 105.

Комунальна сфера

Комунальники виконують сезонні роботи. Добробут усував несправності ліній зовнішнього освітлення, впорядковув територію міста. Водоканал та Універсал- сервіс працювали згідно з плановими завданнями. Служби вже готують місто до новорічно-різдвяних свят.

Надзвичайники

Для вогнеборців тиждень минув спокійно, пожеж та загорянь не зафіксовано.

Прес-служба міського голови.