Місто за тиждень

Освіта

Команда НВК №2 взяла участь у літературному батлі в рамках Всеукраїнського проекту “Інтеркрок - освітня стратегія соціалізації особистості”, що відбувся на базі Вишгородської районної гімназії “Інтелект”.

Директори ліцею та НВК №1 взяли участь в обласній нараді з питання переходу на профільне навчання учнів 1-- 11 класів відповідно до Закону України “Про освіту” на базі департаменту освіти та науки облдержадміністрації.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народився один малюк. На лікуванні у добовому стаціонарі перебувало 97 хворих, нині у денній хірургії знаходиться 81 пацієнт, 104 — у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1857 осіб, 116 отримали невідкладну допомогу в амбулаторії.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 168 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 932 особи. Прийнято 203 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі субсидій.

Проведено зовнішню оцінку якості соціальних послуг, які надаються Територіальним центром соціального обслуговування.

Здійснено перевірку 43 перерахованих пенсійних справ.

Особи з інвалідністю отримали 12 направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації.

В управлінні обліковується 4743 отримувачів житлових субсидій, 1642 домогосподарств, що користуються пільгами, 2901 користувачів державних допомог, 270 учасників АТО, 383 ВПО.

Для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, проведено 24 профорієнтаційних заходи. Крім інформаційних та семінарів з техніки пошуку роботи, було організовано тренінги за участі представника Українського державного хіміко-технологічного університету.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, здійснювали санітарну обрізку дерев, збирали та вивозили опале листя.

У міськводоканалі виконали 17 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальним підрозділом було здійснено виїзд на гасіння однієї пожежі, яка виникла 4 листопада  по вулиці Чиатурській. 

Прес-служба міського голови.