Місто за тиждень

Освіта

У закладах освіти проведено тематичні заходи присвячені Всеукраїнському тижню з протидії булінгу та виховні заходи до Дня миру. Пройшов конкурс малюнків “Діти Покрова за мир”.

Взято участь у теоретико-практичному семінарі щодо організації та проведення багатоетапного спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» на базі Дніпровської академії неперервної освіти.

Медицини

У пологовому будинку ЦМЛ народилося троє малюків. Протягом тижня у денному стаціонарі проліковано 127 хворих, нині 71 пацієнт перебуває у денному стаціонарі хірургічного профілю, 85- у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1301 особа. Невідкладну медичну допомогу отримало 87 пацієнтів.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 201 виїзд.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 529 громадян. Прийнято 72 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Особи з інвалідністю отримали 9 направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації.

Відбувся навчальний семінар для відпрацювання порядку взаємодії з питань прийому заяв та документів для надання усіх видів соціальної допомоги, у тому числі й в електронній формі з використанням інформаційних систем Міністерства соціальної політики зі спеціалістами ЦНАПу та уповноваженими особами Шолохівського старостинського округу.

В управлінні обліковується 2915 отримувачів житлових субсидій у літній період, 1642 домогосподарства, що користується пільгами, 2901 отримувач державних допомог, 266 учасників АТО, 383 ВПО.

У центрі зайнятості проведено 23 профорієнтаційні заходи для безробітних, що перебувають на обліку.

Крім інформаційних семінарів та з техніки пошуку роботи, проведено міні — ярмарок Покровського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, згрібали та вивозили листя, викошували трави, здійснювали санітарну обрізку дерев.

У міськводоканалі виконали 12 заявок з водопровідних мереж, накрили 6 каналізаційних люків.

Прес-служба міського голови.