Місто за тиждень

Освіта

Освітяни взяли участь у методичних педагогічних вебінарах: “Ментальна арифметика”, “Цікавий урок — перевірені лайфаки”. Долучилися до серпневого форуму освітян Дніпропетровщини “Рік змін Нової української школи та визначення стратегічних напрямків розвитку регіональної системи освіти у 2019 - 2020 навчальному році”.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося сім малят. На лікуванні у добовому стаціонарі протягом тижня перебувало сто хворих, у денному стаціонарі хірургічного профілю нині знаходиться 79 пацієнтів, у денній терапії — 59.

До центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1527 осіб. 76 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 170 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 684 громадян. Прийнято 88 заяв на призначення усіх видів державної допомоги. Сім осіб з інвалідністю отримали 28 направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації. Триває відпрацювання списків верифікації одержувачів державних допомог.

В управлінні обліковується 2950 отримувачів житлових субсидій, 1642 домогосподарства, котрі користуються пільгами, 267 учасників АТО, 376 ВПО.

У службі зайнятості проведено 20 профорієнтаційних заходів. Крім тематичних семінарів, до Дня Незалежності відбулося чергове засідання клубу “Жіноче обличчя” на тему “Живи і працюй в Україні”.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, підмітали та прибирали території, викошували трави, фарбували лавочки, півсфери, доглядали клумби.

У міськводоканалі виконали сім заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.