Місто за тиждень

Освіта

Заклади освіти готуються до нового навчального року та осінньо-зимового періоду.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 5 малюків. У добовому стаціонарі проліковано 119 хворих. У денному стаціонарі хірургічного профілю перебуває 59 пацієнтів, у денній терапії — 75.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1523 особи, 88 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 236 виїздів.

Соціальна сфера

Протягом тижня на прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 342 громадяни. Прийнято 62 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі субсидій.

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, в тому числі неповнолітніх, обстежено 9 суб'єктів підприємницької діяльності, порушень не встановлено.

В управлінні обліковується 2964 отримувача субсидій, 2942 отримувачі державних допомог, 1642 домогосподарства, які користуються пільгами, 268 осіб з числа учасників АТО, 378 ВПО.

Для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості проведено 13 профорієнтаційних заходів. Крім семінарів із загальних питань зайнятості населення, техніки пошуку роботи та орієнтації на громадські та інші роботи тимчасового характеру, пройшла презентація роботодавця ТОВ “Інтерпайт ніко тьюб”.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, викошували траву, поливали квітники, здійснювали зруб порослі, очищали бордюри. У селищі Чортомлик встановлено "лежачий поліцейський".

У міськводоканалі виконали 5 заявок із водопровідним мережам, накрито два люки.

Прес-служба міського голови.