Місто за тиждень

Освіта

Триває підготовка закладів освіти до осінньо-зимового періоду та до нового навчального року. Планується робота на 2019-2020 навчальний рік. Відбувається моніторинг даних про дітей, які охоплені дошкільною освітою.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 8 малюків. За тиждень у денному стаціонарі проліковано 100 хворих, 76 знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю, 90 у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1551 особа, 74 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 173 виїзди.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 439 громадян. Прийнято 117 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, у тому числі неповнолітніх, обстежено 8 суб'єктів підприємницької діяльності, порушень не виявлено.

За минулий тиждень заведено до бази програмного продукту “Реєстр справ” 110 справ, усього внесено 2515.

В управлінні обліковується 2948 отримувачів житлових субсидій, 2901 — державних допомог, 1642 домогосподарств користуються пільгами, 268 осіб з числа учасників АТО, 378 ВПО.

Для безробітних, які перебувають на обліку у центрі зайнятості, проведено 16 профорієнтаційних заходів. Крім семінарів із загальних питань зайнятості населення та техніки пошуку роботи, пройшов міні-ярмарок вакансій за участі представників Покровського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, підстригали кущі, поливали квітники, здійснювали покіс трави, зруб порослі та санітарну обрізку дерев.

У міськводоканалі виконали 7 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальним підрозділом здійснено виїзд на гасіння однієї пожежі.

Прес-служба міського голови.