Місто за тиждень

Освіта

Заклади освіти готуються не лише до нового навчального року, а й до опалювального сезону, ідуть ремонтні та профілактичні роботи. Для першокласників надійшли дидактичні матеріали для НУШ. Тривають закупівлі шкільної та спортивної форми для дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Соціальна сфера

За тиждень до управління праці з різних питань звернулося 496 містян, також вісім у селищі Олександрівка. Фахівцями було прийнято 150 заяв на призначення усіх видів державної допомоги. Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати здійснено шість обстежень, виявлено одне порушення. Тривала робота із родинами, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального напрямку та з постраждалими від домашнього насилля.

На сьогодні в управлінні обліковується 270 учасників АТО, 376 внутрішньо переміщених осіб, 2871 отримувачів субсидій, 1642 домогосподарств користувачів пільг, 2901 отримувачів державних допомог.

Центр зайнятості

Провів цього тижня 18 профорієнтаційних заходів, серед яких «Презентація навчального закладу державної служби зайнятості (ЦПТО ДСЗ)».

Медицина

Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1465 містян, 80 надана невідкладна допомога в амбулаторіях. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 111 хворих, на лікуванні денного стаціонару хірургії перебуває 67 пацієнтів, терапії – 77. Народилося двоє немовлят.

Комунальна сфера

Комунальники зайняті сезонними роботами. У водоканалі виконали 6 заявок по водопровідним мережам. « Добробут» усував несправності ліній зовнішнього освітлення у селищі Рудник, прибирав та впорядковував територію міста. Продовжуються реконструкція пішохідної зони вулиці Малки та внутрішньоквартальної території по Центральній.

Надзвичайники

Гасили загорання сухої трави, допомагали у ліквідації наслідків буревію.

Прес-служба міського голови.