Місто за тиждень

 

Освіта

В освітян продовжується оздоровча кампанія. У розпалі підготовка до нового навчального року. Управління узагальнює інформацію щодо комплектації перших та десятих класів, банку даних дітей. Координує  дистанційне  навчання  педагогів  міста  на  курсах   КЗВО «ДАНО».

Соціальна сфера

За тиждень до управління праці та соціального захисту населення з різних питань звернулося 347 громадян, в тому числі, шестеро в Олександрівці. Фахівцями було прийнято 52 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, здійснено 17 обстежень, 30 перевірок, протягом тижня заведено до бази 258 справ. Тривала робота із родинами, які потребують допомоги у вирішенні питань соціального спрямування. На сьогодні в управлінні обліковується 270 учасників АТО, 378 внутрішньо переміщених осіб, 2768 отримувачів субсидій, 1642 домогосподарств користувачів пільг, 2688 отримувачів державних допомог.

Медицина

За тиждень народилося 7 немовлят. У добовому стаціонарі ЦМЛ проліковано 90 містян, на лікуванні денного стаціонару хірургії знаходиться 51 хворий, терапії – 56. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 1528 покровчан, 88 надана невідкладна допомога в амбулаторіях.

Центр зайнятості

За тиждень центром проведено 19 профорієнтаційних заходів, серед яких семінари з техніки пошуку роботи з трудового законодавства для роботодавців, правовий аукціон для випускників другого курсу центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.

Комунальна сфера

Комунальні служби працюють у робочому ритмі. Водоканал виконав 13 заявок по водопровідним мережам. «Добробут» впорядковує територію міста, усував несправності ліній зовнішнього освітлення, викошує траву. Тривають ремонти житлового фонду, покрівель, капітальний ремонт внутрішньо квартальної території по Центральній та пішоходу по Малки.

Рятувальники

Знешкодили дві пожежі, постраждалих немає.

Прес-служба міського голови.