Місто за тиждень

Освіта

Завершилася перша зміна кампанії літнього відпочинку у закладах освіти. Протягом тижня у пристосованих таборах діти ходили на екскурсії, брали участь в роботі творчих майстерень, у фестивалі мовних таборів, пізнавально-розважальному квесті.

14 педагогів закладів освіти міста взяли участь у Червневих методичних студіях, які проходили у Дніпрі.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 5 малюків, у добовому стаціонарі проліковано 108 хворих, 65 пацієнтів перебуває у денному стаціонарі хірургічного профілю і 81 у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1252 осіб, 71 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 183 виїзди.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 398 громадян. Прийнято 147 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, в тому числі пільг та субсидій.

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 5 суб'єктів підприємницької діяльності, порушень не встановлено.

Центром зайнятості проведено 19 профорієнтаційних заходів. Для безробітних, які перебувають на обліку пройшли семінари із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці, з техніки пошуку роботи, відбувся міні-ярмарок вакансій ПВЦ №79.

У літньому пришкільному таборі на базі СЗШ №6 проведено профорієнтаційний захід “Шлях до професії”.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, викошували траву, підстригали кущі.

У міськводоканалі виконали одну заявку з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.