Місто за тиждень

Освіта

Випускники загальноосвітніх навчальних закладів взяли участь у ЗНО з географії та хімії.

Триває кампанія літнього відпочинку. Для дітей проведено день туризму, фестиваль бразильського танцю, проходять гостьові дні, екскурсії до міського парку та музею, вихованці відвідують басейн “Дельфін”.

Здійснено моніторинг ведення ділової документації та заповнення документів про освіту.

У закладах дошкільної освіти серед старших вихованців проведено міський етап обласного конкурсу “Веселі старти” з елементами футболу.

Медицина

У пологовому будинку ЦМЛ народилося двоє немовлят. 108 хворих проліковано у добовому стаціонарі, 61 пацієнт перебуває у денному стаціонарі хірургічного профілю, 79 знаходяться у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1407 осіб, 57 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 181 виїзд.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 633 громадян. Прийнято 143 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій. Робочою групою з питань легалізації заробітної плати обстежено 7 суб'єктів підприємницької діяльності, порушень не виявлено.

В управлінні обліковується 60 домогосподарств, які отримують призначені житлові субсидії на придбання твердого побутового палива та скрапленого газу, 2577 пільговиків, 268 демобілізованих учасників АТО, 377 ВПО.

Для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 21 профорієнтаційний захід. Серед них семінари із загальних питань зайнятості населення, стану ринку праці та з техніки пошуку роботи. У літньому пришкільному таборі на базі НВК №1 проведено профорієнтаційний захід “Подорож у світ професій”.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” усували несправності ліній зовнішнього освітлення, прибирали території, викошували трави, підстригали кущі, поливали та прополювали квітники.

У міськводоканалі виконали 12 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальним підрозділом міста було здійснено виїзди на дві пожежі. Одна виникла увечері, 11 червня, у спальній кімнаті квартири по вулиці Торговій. Від вогню постраждали лише меблі та речі.

14 червня,після опівночі, зайнялася господарча споруда по вулиці Водопровідній. Постраждалих немає.

Прес-служба міського голови.