Місто за тиждень

Освіта

Протягом тижня в закладах освіти міста проведено тематичні заходи до V Глобального тижня безпеки дорожнього руху.

Заклади управління освіти взяли участь у загальноміських заходах до Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося 8 малюків. 89 хворих знаходилося на лікуванні у добовому стаціонарі. Нині 60 пацієнтів перебувають у денному стаціонарі хірургічного профілю, 64- у денній терапії.

За тиждень до Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1397 осіб, 58 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 187 виїздів.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 416 громадян. Прийнято 83 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Проведено засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, а також міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та внесків на обов'язкове державне страхування.

Взято участь у семінарі-практикумі “Відпочинок та оздоровлення дітей влітку 2019 року”.

На обліку в УП та СЗН перебуває 2577 пільговиків, 60 домогосподарств отримують призначені житлові субсидії на придбання твердого побутового палива та скрапленого газу. Обліковується 268 демобілізованих учасників АТО та 377 ВПО.

Службою зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 15 профорієнтаційних заходів. Серед них — семінари із загальних питань та техніки пошуку роботи.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, доглядали клумби, здійснювали покіс трав.

У міськводоканалі виконали 4 заявки з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.